Wednesday, November 21, 2007

СБОГОМ ЕВРО 2008....

...казахме сбогом на евроквалификационния цикъл и сега чакаме да видим кой ще дойде на "Васил Левски" за световните квалификации>Това тежко и трудно сбогом го казахме с победа 2:0 над Словения.Тръгваме си с високо вдигната глава и потъпкано достойнство.Тоя път не ама дригя.....всеки път си го повтарям и няма да спра...има какво да даде това поколение на "милата родина".Аре бе ше ги смачкАМЕ КОИТО И ДА ДОЙДАТ....КВОТ БИЛО БИЛО...СЕГА ОТНАЧАЛО.








ОБИЧАМ ХЪРВАТСКИЯ ФУТБОЛ...


......никога не съм смятал че ще кажа тва....ма свалям шапка на тази нация....това коет направиха на днешната евроквалификация с Англия е невероятно и неповторимо.Тия хора не са за балканите.Сякаш за доста над нас.За който не знае ще обясна с две-три изречения.Хърватия унижи Англия като ги победи с 3:2 насред Уембли.Въпреки сигурното класиране Хърватите играха на 200% и пратиха Англия при България (у дома там къдет имало пудинг).Бас държа че ако бяхме на мястото на хърватите нямаше да се тормозиме и щяхме да уснем надутите англичани,които между другото прпопускат голям форум за първи път от 1994(златното българско лято) ,а европейско пропускат за пръв път от 1986 във Франция....статистика-ма за кво ли ни е нали Кранчак,Koвач и компания прекършиха отборчето на Макларън.





Часове преди да се случи това уникално за времето си постижение сътворено от "шахматистите"в един български спортен ежедневник излезе статия в която бяха посочени 20 основателни причини поради които Хърватите да не победят "трите лъва"ето и причините:





1. За Хърватия, която кандидатства за членство в ЕС, британският глас е важен.


2. Ако вкараш победен гол, може и да станеш герой в Загреб, но забрави за примамливата оферта от Мидълзбро.


3. Ако завършиш на първо място в групата, може да си в първа урна. Тогава забрави за сигурната победа над Австрия или Швейцария на европейското.


4. Загуба ще означава уволнение на Стив Макларън, което ще лиши широката аудитория от неговите тактически нововъведения.


5. Някой надъхан английски отбор, жаден за мъст (най-вероятно Болтън), може да се падне с Динамо (Загреб) в първия кръг на Купата на УЕФА и да измъкне 0:0 в първия мач.


6. Шумните, бесни и изгорели от слънцето английски туристи ще бойкотират адриатическите курорти.


7. Славен Билич ще се прости с надеждите да поеме Бирмингам.


8. Драмите по Би Би Си като "Казанова", които се снимат предимно в Дубровник, ще се преместят в Косово.


9. Танцьорите на Мореска от Хърватия няма да бъдат така добре приети в китните английски селца, както при визитите си през 1966 и 1980 г.


10. Горан Иваничевич вече няма да е любимец на публиката в турнирите за ветерани на "Роял Албърт Хол".


11. Лондонските дизайнери, бесни от загубата на Англия, ще загърбят Седмицата на модата в Загреб, с което ще намалят престижа на събитието.


12. Английските фенове ще подкрепят съперниците на Хърватия на европейското. С изключение на Германия. И Португалия. И Франция.


13. Нико Кранчар от Портсмът, Вердан Чорлука от Манчестър Сити и Едуардо от Арсенал ще търпят гнева на фенове кръг след кръг във Висшата лига.


14. Добрите спомени на Астън Вила за Бошко Балабан ще отидат на кино.


15. Аплодисментите за Марио Анчич и Иво Карлович на "Уимбълдън" ще заглъхнат.


16. Никой няма да похвали хърватите. Ще излезе, че Англия е била: а) измамена (като на световните през 1986 и 2006 и квалификациите за това през 1994 г.); б) нямала е късмет (СП 1990, Евро 2004, квалификациите за СП 1994); или в) провалена от индивидуална грешка (СП 1998, СП 2002, квалификациите за СП 1994).


17. Жените и приятелките на английските играчи няма да си прахосват парите по вашите курорти.


18. Дейвид Бекъм може и да не стигне до 100 мача за Англия - а това никой не му го пожелава.


19. Хърватия ще предизвика преждевременното пенсиониране на рефера, след като английските фенове засипят сайта му със заплахи.


20. Никой турнир не е истински без атрактивния, раздвижен футболния стил на Англия и така обичаните навсякъде английски фенове.



КОЙТО СИ ГО МОЖЕ СИ ГО МОЖЕ

а ние сме редом до АНГЛИЯ :D hahhahaha ae leka

No comments: